Tudni akarta, ki lopta el a lábtörlőjét, így kamerát szerelt az ajtaja elé, de ilyen tolvajra nem számított

Az indiai Chennai városában élő Nathan gyomra napok óta görcsben állt az idegességtől. Egy nap ugyanis arra lett figyelmes, hogy valaki minden éjszaka ellopja a lábtörlőt az ajtaja elől. Este még megvan, reggelre eltűnik – aztán hiába vesz újat, kezdődik az egész az elejéről. És nem csak a lábtörlő, hanem az apró-cseprő dolgok is, amikről álmában sem gondolná az ember, hogy nincsenek biztonságban a bejárati ajtó előtt, például egy felmosó. De Nathan felmosója nem volt biztonságban. Miután a sokadik lábtörlőnek is lába kelt, elege lett és elhatározta, hogy  a hatóságok bevonása nélkül, egyedül buktatja le a tolvajt. Vásárolt egy térfigyelő kamerát és felszerelte a bejárati ajtó felé. Hogy ezután mi történt, azt az egyik barátjának, Roshninak mesélte el. 

(Az üzeneteket a Mivoltma fordította le, az eredeti angolul itt elolvasható) 

Fotó: Twitter/@St_Hill
Fotó: Twitter/@St_Hill
Fotó: Twitter/@St_Hill
Fotó: Twitter/@St_Hill

Nathan iszonyatosan megnyugodott, de ugyanebben a másodpercben nagyon aggódni is kezdett. Milyen körülmények között élhet szegény kutya, hogy minden éjjel lábtörlő-lopásra kényszerül? 

„Felismertem, ő az egyik a három kóborkutya közül, akik a környéken szoktak mászkálni, de még nem találtam meg az ellopott lábtörlőket" 

– mondta el Nathan a különös bűntény felől érdeklődő BoredPandának. Reméli, hogy a kutyus kényelemre lelt az eltulajdonított lábtörlőkben.