Teljesült a menyasszony álma: traktoros esküvője volt

A filmek, mesék és az iskola azt tanítja a kislányoknak már pici koruktól kezdve, hogy álmodjanak habos, rószaszín, fényűző esküvőről és kilométeres szikrázóan fehér menyasszonyi ruháról.

A Mashable fedezte fel, hogy egy ír menyasszony, Aisling Graham (lánykori nevén McCarey) szerencsére nem engedett a társadalmi nyomásnak, kikötötte, hogy az esküvő csakis traktorokkal, a természetben lehet megtartani.

A vőlegény, Mark nem zárkózott el a gondolattól, hozzá is közel áll az ilyesmi. Ő teherautó-sofőrként dolgozik és már kisgyerekkora óta imádja a teherautókat.

Az egész esküvőt úgy szervezték meg, hogy a barátok és rokonok traktoron vagy érkezzenek az esküvőre, és a fotók is a járművek mellett készüljenek el.„Odabent tollászkodtam, amikor meghallottam a messziről érkező traktorok zaját. Ezért gyorsan magamra húztam az esküvői ruhát és kirohantam, hogy láthassam a traktorokat... A tulaj direkt kifényesítette őket és masnikat akasztott rájuk”

– mesélte Aisling a nagy nap legizgalmasabb részéről.

Az ifjú feleség elmondta, mikor lett a traktorok nagy rajongója:

„Tanyán nőttem fel és traktort vezetek 8 éves korom óta. Imádom az aratást és imádok traktort vezetni. Nyilvánvaló volt, hogy ha valaha férjhez megyek, lesz traktor az esküvőn.”

A szuper képek mellett videó is készült az esküvőről, amit itt lehet megtekinteni: