Leműttette a mellbimbóit és a köldökét, mert a tetoválást már túl bénának tartotta

Karim Boumjimarnak rá kellett jönnie, hogy a tetoválások és a piercingek egyre inkább családbarát divattá züllöttek, és nem jók már arra, hogy a tinik lázadásának szimbólumai legyenek.

A Londonban élő és alkotó, 18 éves, spanyol-marokkói származású művész így jutott arra, hogy le kell műttetnie a köldökét és a mellbimbóit, hogy műtárgyként eladhassa őket.  

Nem sokkal a műtét után Boumjimar képeket is posztolt az Instagramjára a leműtött mellbimbóiról, amikből fülbevalókat csinált. Most úgy számol, hogy ezeket akár 1000 fontért is el tudja majd adni. 

A Dazed interjút is készített a művésszel, aki elmondta, hogy egyszerűen meg akarta változtatni a testét, mert úgy tekint rá, mint egy üres vászonfelületre. „A testünk eszköz arra, hogy megmutassuk, milyenek vagyunk emberként”.

Elmondta, hogy nagy hatással volt rá a Stelarc nevű performanszművész, aki egy fület varratott a bal karjához. Boumjimarhoz hasonlóan ő is médiumként használja a testét. Vannak olyan performanszai is, mikor különféle technológiai eszközöket illeszt a testéhez.

Boumjimar bevallotta, hogy egyébként csak nemrég jutott eszébe, hogy leszedeti a mellbimbóit. Hozzátette, hogy rengeteg biztatást kapott ehhez az internetről, ami nagyban megváltoztatta a gondolkodását.