A "Mi folyik itt Gyöngyösön?" úgy, ahogy még sohasem hallottad

Nem is internetezett még igazán az, aki nem ismeri az interneten réges-rég keringő, "Mi folyik itt Gyöngyösön?" című videót. A felvételen egy kétségbeesett férfi beszél őszintén mindarról, ami a hozzá hasonló kisemberek mindennapjait megnehezíti, mint például a rossz állapotban lévő egészségügy vagy a bürokrácia a polgármesteri hivatalban. De a videónak nem ezért van többmilliós nézettsége: a férfi szélsőségekkel teli, utánozhatatlan előadásmódja, érzelmi hullámzása, kétségbeesése és haragja, na, ezek azok, amik hihetetlenül szívhez szólóvá és egyben szórakoztatóvá teszik a videót.

Azt írtam, utánozhatatlan? Eddig a pillanatig az is volt! Az interneten nemrég elkezdett terjedni a videó, amiben egy fantasztikus színjátszó-tehetséggel megáldott gyerek tökéletesen visszaadja a Mi folyik itt Gyöngyösön-életérzést, sőt, ki is figurázza azt.

Arról egyelőre nem tudni semmit, ki ez a kislány, vagy hogy mennyi idő kellett neki, amíg megtanulta az egészet, de egészen biztos, hogy sokra viheti még. Muszáj meghallgatnod!!