Egy 8 éves gyerek bocsánatot kért a kedvenc játékától, amiért véletlenül elrontotta

Egy japán gyerek, akinek a neve Waka, nagyon szeret játszani a Nintendo 3DS-én. Viszont sajnos még csak 8 éves, és akármilyen okos is, véletlenül nem csavarta rá rendesen a kupakot az innivalójára, és a táskájában a víz ráömlött a konzolra, ami ettől elromlott.

Wakának ettől annyira mély lelkifurdalása lett, hogy írt egy levelet a 3DS-t gyártó cégnek, amiben elnézést kért tőlük, hogy elrontotta a konzolukat. Nem azért, mert újat szeretett volna kérni tőlük, vagy azt akarta, hogy megjavítsák neki, egyszerűen csak bűntudatot érzett, hogy elrontott valamit, amit valaki körültekintő munkával készített el és gyártott le. 

"Sajnálom, hogy eláztattam a 3DS-emet. 3DS mindig velem volt - azt hiszem, itt az ideje a búcsúzásnak. Mostantól kezdve mindig megbizonyosodom róla, hogy erősen rácsavartam-e a kupakot a kulacsomra. Őszintén sajnálom."

- írta a kisfiú a Nintendónak címezve, de szerencsére nem kellett a 3DS-től örökre elbúcsúznia. Annyira szomorú volt a konzol elvesztése miatt, hogy az anyukájával úgy döntöttek, a kisfiú zsebpénzéből elviszik megjavíttatni. Waka megígérte, erre már nagyon fog vigyázni.

A szomorúan kezdődő történet tanulságos, boldog véget ért: Waka még csak 8 éves, de már megtanulta, ha nem vigyáz a cuccaira, saját magának kell felelősséget vállalnia érte. A másik tanulság pedig a telefonjuk képernyőjét kéthetente szilánkosra törő felnőtteknek szól: sokkal jobban kellene vigyáznunk a tárgyainkra még akkor is, ha pénzért vettük őket, elvégre valaki más azért készítette el őket, hogy nekünk kényelmesebb legyen az életünk.

(Mashable)