Egy egész osztály segített a tanárnak, hogy megkérje a tanárnő kezét

Sőt, majdnem az egész iskola.

Jonathan Holt, a louisianai Chalmette középiskolai tanára majdnem az összes diákot, akit tanított, bevonta egy lánykérésbe. A 25 éves férfi a szintén 25 éves kolléganője, Iris kezét kérte meg, és mint mondta, a lehető legtöbb embert be akarta vonni, hogy annál emlékezetesebb legyen a közös életük első pillanata, így természetes, hogy a diákjaikat is beszervezte az akcióba.

A férfi megkérte az igazgatót, hogy csalja el a tanárnőt egy álmegbeszélésre, ezalatt a férfi bement a nő órájára, és kiosztott egy rakás gyűrűalakú nyalókát (Ring Pops), majd megkérdezte, ki az osztály bohóca. A srácot arra kérte, hogy amikor Iris visszatér, térdeljen le, és kérje meg a gyűrűvel a nő kezét, majd a többiek tegyenek ugyanígy.

Amikor a nő bement a terembe, és minden a terv szerint alakult, végül besétált a férfi, és egy igazi gyűrűvel megkérte Iris kezét. Aki természetesen igent mondott. Ekkor a folyosón elkezdett zenélni a zenekar, és amikor kimentek, a diákok héliummal töltött lufikat engedtek fel. (via Buzzfeed)