A kutyát megfékező hős macska végezte el a kezdődobást

Youtube-sztár macska végezte a kezdődobást tegnap este egy amerikai baseball mérkőzésen – írja az MTI. A gazdája megmentésével Youtube-sztárrá vált macska a Bakersfield Blaze és a Lancaster JetHawks mérkőzésén úgy végezte el a nem hivatalos kezdődobást, hogy a családfő egyik kezével tartotta, a másikkal meg eldobta a labát. A meccs igazi kezdődobását gazdája, a négyéves Jeremy végezte el.

A Tara nevű állat május 13-án mentette meg a négyéves gazdáját egy rátámadó kutyától. A bakersfieldi hőstettet a biztonsági kamerák rögzítették, a videót a Youtube-on 21 millióan látták azóta. A megszerkesztett videót a kisfiú édesapja, Roger Triantafilo töltötte fel, hogy megmutassa családtagjainak és barátaiknak, de sose hitte volna, hogy a kisfilm ekkora figyelmet fog kapni. Tara egy este hazáig követte a parkból a Triantafilo házaspárt, mire a család úgy döntött, hogy befogadja a macskát, amit a hőstette óta elhalmoznak a szeretetükkel.

A család interjút is adott, amiből kiderült, hogy a kisfiú jól van, a sebét tíz öltéssel varrták össze, és végigaludta az interjút(ESPN)