5 dolog, amit rosszul tudtál a nőkről, akik sokat szexelnek

Könnyen kaphatóak

Aki sokat szexel, azt biztosan könnyű megfektetni. A valóság viszont az, hogy a nők teljesen ellentétesen gondolkozna a férfiakkal a csak szexre épülő kapcsolatról. Egy férfi lejjebb adja a mércét, ha csak szexet akar, egy nő viszont csak szebb és jobb férfiakkal fekszik le, mint akikkel járna is.

Semmire nem tartják magukat és nincs önbizalmuk

A kutatások azt mutatják, hogy azok a férfiak és nők, akiknek valamilyen diagnosztizálható lelki problémája van, többet szexelnek kapcsolaton kívül. De a sok szex az okozat, és nem az ok. Sőt. A sokat szexelő nőknek többnyire több az önbizalmuk és egészségesebb a testképük, mint a visszafogottabb társaiknak.

A férfiak arra születtek, hogy sokat szexeljenek, a nők viszont nem

Több olyan kultúra volt már a történelem során, ahol a nők a patriarchális társadalom elnyomása alól kiszabadulva szabadon, akár több férfivel is szexelhettek. Ha ez egészségtelen és természetellenes lett volna, ezek a kultúrák nem létezhetnének.

A sokat szexelő nők félnek az elköteleződéstől, vagy képtelenek a monogámiára

A kutatások szerint a nők és a férfiak ugyanannyira vágynak a kapcsolatra. Többnyire azt látni, hogy ha egy társadalomban több a férfi, mint a nő, vagyis a férfiak versenyeznek, akkor kevesebb a hűtlenség. Fordítva viszont több a félrelépés. A nők nagy része pedig nem az izgalomért lép félre, hanem azért, hogy betöltsön valamilyen lelki űrt.

A nők többet szexelnek most, mint tíz éve

Minden tele van a szexkultúrával, azzal, hogy a nők bárkivel szabadon szexelhetnek, és meg is teszik. De ha az adatokat nézzük, kiderül, hogy 15 és 44 év közötti nők pontosan ugyanannyit szexelnek ma is, mint 2002-ben. És még az egyetemeken sem durvább a szám. Az amerikai nők az egyetem évei alatt átlagosan 4-6 férfival fekszenek le.

Via